Lana Preis, Dora Biondić, Dora Mišković i Antonio Voljavec igrat će u osmini finala Tennis Europe turnira trećeg ranga u uzrastu do 12 godina na zemlji Kopra. Lana i dvije Dore prošle su drugo kolo u konkurenciji djevojčica, a Antonio je bio vrlo uvjerljiv na drugom koraku među dječacima.

Preis je u drugom kolu sa 6:2 i 6:3 ispratila švedsku predstavnicu Kaju Kosmac, izborivši osminu finala protiv Slovenke Zale Vnuk.

Biondić je preskočila novu prepreku u Sloveniji sa 6:2 i 6:1 protiv domaće igračice Michelle Pernat, a idući izazov bit će joj susret sa Srpkinjom Milicom Popovski. Mišković je sa 6:3 i 6:1 svladala Talijanku Laviniju Sophiju Cacace Gismondi, za ulazak u osminu finala protiv Srpkinje Mije Ristić.

Voljavec je na turniru dječaka prošao drugo kolo bez gubitka gema, sa 6:0 i 6:0 protiv Slovenca Marka Požonca. Antoniju će u osmini finala na putu biti Calin Teodor Stirbu.

Emanuel Ivkić, Duje Markovina i Vito Cerezin nisu došli do pobjeda u drugom kolu među dječacima, dok su Lucija Rastočić i Lucija Zupičić doživjele poraze u konkurenciji djevojčica.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime