Antonia Ružić i Tara Würth izborile su drugo kolo Tennis Europe turnira prvog ranga za 16-godišnjakinje i mlađe na zemljanoj podlozi Milana. Prvopostavljena Antonia nije se dala iznenaditi protiv talijanske igračice Beatrice Ricci, koju je svladala sa 6:3 i 7:5, a i četvrta nositeljica Tara prošla je prvo kolo pobjedom nad domaćom predstavnicom, sa 6:4 i 6:3 protiv kvalifikantice Alice Benvegnu.

Obje hrvatske igračice će i u drugom kolu igrati protiv Talijanki. Ružić će se sresti s Denise Valente, dok će Würth ići na Chiaru Fornasieri.

Marijana Majetić, Lucija Ćirić Bagarić i Klara Vukičević doživjele su startne poraze protiv talijanskih suparnica. Osmopostavljenu Marijanu je s 2:6, 6:3 i 6:1 zaustavila Carlotta Mencaglia, od Lucije je sa 6:4, 4:6 i 6:0 bila bolja Anastasia Abbagnato, a Klaru je sa 6:1 i 6:0 zaustavila 10. nositeljica Asia Serafini.

Fran Mitrović nije prošao prvo kolo milanskog turnira tenisača. Frana je na startu sa 6:2 i 6:1 nadjačao osmopostavljeni Brazilac Pedro Boscardin Dias.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime