Fran Rakonić pobjednik je ovogodišnjeg Croatia Cupa, Tennis Europe turnira trećeg ranga u uzrastu do 12 godina na zemljanim terenima Čakovca. Na kraju tjedna na čakovečkoj zemlji, 12-godišnjak iz Nove Gradiške slavio je sa 6:4, 4:6 i 7:6(5) u hrvatskom finalu u kojem je s druge strane mreže bio Antonio Voljavec, njegov vršnjak iz Zagreba.

Rakonić je prvi put otišao do kraja na nekom Tennis Europe turniru. Pobjedom u završnom dvoboju u Čakovcu došao je do uzvrata za poraz koji mu je Voljavec u ožujku nanio u finalu Tennis Europe turnira u Vrsaru, ali i za izgubljene mečeve na početku sezone u polufinalu dvoranskog državnog prvenstva u Zadru i u finalu nedavnog Grillova memorijala u Zagrebu.

Kornelia Hunčak bila je korak prekratka u potrazi za naslovom u konkurenciji parova na Tennis Europe turniru trećeg ranga u uzrastu do 16 godina na zemlji Zenice. U drugopostavljenoj kombinaciji s domaćom igračicom Sarom Mikačom, Kornelia je u finalu u Bosni i Hercegovini pala u sudaru s prvim nositeljicama, Mađaricom Palomom Keresztes i Srpkinjom Darjom Suvirđonkovom, koje su slavile sa 6:3 i 6:4.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime