Laura Mašić dovela je vlastiti pobjednički niz do dvoznamenkastog broja i probila se u polufinale ITF-ova juniorskog turnira petog ranga na zemlji Skoplja. Nakon što je prošlog tjedna otišla do naslova u Nišu, Mašić je proslavila sveukupno 10. uzastopnu pobjedu sa 6:0 i 6:2 protiv trećepostavljene Srpkinje Emilije Kojčić u četvrtfinalu u glavnom makedonskom gradu.

Laura će se u polufinalu sresti s osmom nositeljicom, Bugarkom Darijom Radulovom.

Osim u singlu, 16-godišnja Đakovčanka je u Skoplju uspješna i na turniru parova, na kojem igra u četvrtopostavljenoj kombinaciji sa Slovenkom Pijom Lovrič. Četvrte nositeljice došle su korak do naslova s polufinalnih 6:3 i 6:0 protiv bugarsko-američkog para Darija Radulova/Michelle Tikhonko, a u finalu će se sresti sa sedmopostavljenom estonsko-švicarskom kombinacijom Saara Orav/Julie Sappl.

Noa Krznarić nije nastavila vlastitu seriju na ITF-ovu juniorskom turniru drugog ranga na zemlji talijanskog Salsomaggiorea Termea. Nakon pet dobivenih mečeva na putu iz kvalifikacija do četvrtfinala glavne priredbe, 15-godišnju hrvatsku igračicu je u potrazi za polufinalom sa 6:2, 4:6 i 6:4 zaustavila treća nositeljica, Ruskinja Taisja Pačkaleva.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime