Laura Mašić proslavila je devetu uzastopnu pobjedu i probila se u četvrtfinale ITF-ova juniorskog turnira petog ranga na zemlji Skoplja. Laura je u osmini finala u glavnom makedonskom gradu došla do svoje treće ovotjedne pobjede bez gubitka seta, sa 6:3 i 6:2 protiv sedmopostavljene Belgijke Emeline de Witte.

Prolaskom nove prepreke u Skoplju, 16-godišnja Đakovčanka produžila je seriju započetu na prošlotjednom putu do naslova u Nišu. Na novoj prepreci čeka treća nositeljica, Srpkinja Emilija Kojčić, s kojom će se Mašić boriti za ulazak u polufinale.

Laura u Makedoniji pobjeđuje i na turniru parova, u četvrtopostavljenoj kombinaciji sa Slovenkom Pijom Lovrič. Četvrte nositeljice prošle su četvrtfinale sa 6:3 i 6:1 protiv petopostavljenog poljsko-češkog para Marta Jaskiewicz/Katerina Mandelikova, a u polufinalu će na putu biti Bugarka Darija Radulova i Amerikanka Michelle Tikhonko.

Admir Kalender doživio je poraz u osmini finala ITF-ova juniorskog turnira drugog ranga na zemljanim terenima talijanskog Salsomaggiorea Termea. Osmopostavljenog hrvatskog aduta je među posljednjih 16 sa 6:4 i 6:4 zaustavio Švicarac Jeffrey von der Schulenburg.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime