Marijana Majetić pobjednica je dvoranskog državnog prvenstva u uzrastu do 16 godina. Boreći se za titulu na natjecanju na terenima TK-a Dalmacija u Zadru, 14-godišnja članica zagrebačke Victorije je u finalu sa 6:2 i 6:3 svladala Klaru Vukičević, igračicu splitskog Pomaka.

U ulozi prve nositeljice, Marijana je bez puno zastoja stigla do polufinala, uz pobjede nad Dorom Sindičić (6:3, 6:3), Majom Stanić (6:4, 6:1) i Hanom Sokolović (6:2, 6:0). Na polufinalnoj prepreci imala je zahtjevniji zadatak, s 4:6, 6:3 i 6:1 protiv trećepostavljene Kornelije Hunčak, članice TK-a Opatija.

Osim u singlu, Majetić je otišla do kraja i u konkurenciji parova, u suradnji s Vukičević. Drugopostavljene Marijana i Klara su u finalu s 4:6, 6:4 i 10:7 bile bolje od prvih nositeljica, Lare Hraščanec i Kornelije Hunčak (Varteks/Opatija).

Mikrut i Stipetić za muški naslov

Luka Mikrut (Split 1950) i Roko Stipetić (Ogulin) odlučivat će o pobjedniku u pojedinačnoj konkurenciji na dvoranskom državnom prvenstvu za 16-godišnjake i mlađe, na terenima TK-a Ogulin.

Drugopostavljeni Mikrut došao je do finala s polufinalnih 6:4 i 6:3 protiv Alena Billa (Pro 2000), čime je izborio priliku za dvostruku “krunu” na natjecanju u Ogulinu. Luka u rukama već ima titulu u paru do koje je stigao igrajući s Lovrom Ercegom, klupskim kolegom iz Splita 1950.

Drugopostavljeni splitski dvojac je u finalu sa 6:4 i 7:5 bio bolji od Roka Stipetića i Noe Vukadina (Ogulin/iTeam).

Sedmi nositelj Stipetić je u polufinalu singla sa 6:0, 6:7(5) i 6:4 svladao Ercega, a s Mikrutom će se za naslov boriti u srijedu.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime