Ivo Karlović provest će dolazeći tjedan boreći se za pobjede i bodove na ATP turniru iz serije 250 na zemljanim terenima Houstona. Nakon Quita u prvoj polovici veljače, dr. Ivo zaigrat će na svojem drugom ovogodišnjem turniru na zemlji, a u prvom kolu srest će se s Japancem Tarom Danielom, 111. tenisačem svijeta.

Karlović će u Teksasu pokušati prekinuti seriju od ukupno četiri poraza, započetu sredinom veljače u četvrtfinalu New Yorka, kada ga je svladao Sam Querrey. Naredna tri turnira donijela su tri ispadanja na startu, u Delray Beachu, Indian Wellsu i Miamiju.

Svlada li Daniela, 39-godišnji Zagrepčanin bi u osmini finala Houstona išao na jačeg iz ogleda petopostavljenog Španjolca Fernanda Verdasca i kvalifikanta. U četvrtfinalu bi bio moguć dolazak do četvrtog nositelja, Australca Nicka Kyrgiosa, koji igra s pozivnicom.

Dr. Ivo nalazi se u donjoj polovici ždrijeba, koju predvodi drugopostavljeni američki adut Querrey. U gornjem dijelu turnirskog kostura nalaze se četvorica američkih nositelja, John Isner (1.), Jack Sock (3.), Steve Johnson (6.) i Ryan Harrison (7.).

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime