U danima slavlja hrvatskog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, nogometaši i izbornik Zlatko Dalić dobili su čestitku od Gorana Ivaniševića i umaškog Plava Laguna Croatia Opena, čiji je glavni turnir započeo u ponedjeljak. Goran je pratio finale protiv Francuske u Umagu, a iako nije išlo do zlata, bio je oduševljen svime što je reprezentacija pokazala unatrag mjesec dana.

– Za zemlju kao što je naša ovo je fantastičan uspjeh. Drugi smo na svijetu! Ostavili smo iza sebe zemlje poput Argentine, Brazila, Engleske i Njemačke, koje su veće i bogatije od nas. Ovo je ostvarenje sna – osvrnuo se Goran.

– Ipak, francuska reprezentacija bila je bolja u finalu i zasluženo je odnijela pobjedu. Kada je sport u pitanju, uvijek želite pobijediti. Međutim, naši su dečki ostavili srce na terenu, a za malu zemlju poput nas to je ogroman uspjeh jer pokazuje našu predanost i žrtvu – dodao je Ivanišević.

Goran Ivanišević i Plava Laguna Croatia Open
Finalni sudar Hrvatske i Francuske bio je u prvom planu u nedjelju u Umagu (fotografija: ATP Umag 2018)

– Kada vidite članove nogometnog tima da igraju kao jedno, znate da zajedno mogu ostvariti samo najveća postignuća. Hvala vam od srca, osjećaj je neopisiv – zaključio je Goran, koji i sam pamti oduševljenje nakon što je 2001. slavio na travi Wimbledona, s dočekom u Splitu koji je emocijama podsjetio na veliku proslavu hrvatskog srebra koje upravo traje u Zagrebu.

Fotografija: ATP Umag 2018

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime