Naslovnica Hrvatski tenis Vekić u novu sezonu s novim trenerom

Vekić u novu sezonu s novim trenerom

0
531
Donna Vekić
Donna Vekić (fotografija: Mario Ćužić)

Pripremajući se za novu godinu na WTA Touru, Donna Vekić objavila je početak suradnje s njemačkim trenerom Torbenom Beltzom, koji je donedavno radio s Angelique Kerber. Beltz je sa svojom ljevorukom sunarodnjakinjom bio osobito uspješan lani, kada je Kerber završila sezonu na prvom mjestu na svijetu, s naslovima na Australian Openu i US Openu na tom putu.

Donna će u 2018. pokušati napraviti novi skok u usporedbi s godinom koja se bliži kraju. Tijekom 2017. bila je osobito uspješna u lipnju na travi Nottinghama, kada je proslavila svoj drugi naslov na WTA Touru, a rezultati koje je ostavila za sobom osigurali su joj završetak sezone na 54. mjestu na svijetu. Potkraj rujna bila je rangirana još bolje, na 45. poziciji WTA ljestvice.

– Protekla sezona bila mi je jedna od najboljih u karijeri. Nakon što sam osvojila svoju drugu WTA titulu i probila se među 50 najboljih igračica svijeta, još sam motiviranija da s Torbenom napravim novi iskorak. Ovo je sjajna prilika za učenje od jednog od najboljih trenera na svijetu i zaista se radujem ovoj suradnji – poručila je 21-godišnja Osječanka na svojem profilu na Facebooku.

Novoj suradnji veseli se i njemački trener.

– Zaista sam uzbuđen zbog Donne. Ona ima veliki potencijal i vjerujem da možemo postići sjajne rezultate – otkrio je 41-godišnji Beltz.

NEMA KOMENTARA

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime