Ivan Dodig i Rajeev Ram nisu dohvatili osminu finala muških parova u Roland Garrosu. Devetopostavljeni hrvatsko-američki dvojac je u drugom kolu doživio neugodno iznenađenje u sudaru s Nizozemcem Wesleyjem Koolhofom i Novozelanđaninom Artemom Sitakom, koji su slavili s 5:7, 7:5 i 6:4.

Koolhof i Sitak su, tako, drugo kolo u nizu bili bolji od para s hrvatskim tenisačem. Na startu su nadjačali njemačko-hrvatsku kombinaciju Andre Begemann/Antonio Šančić.

Nikola Mektić i Franko Škugor igrat će u osmini finala mješovitih parova, Nikola s Ruskinjom Alom Kudrjavcevom, a Franko s Amerikankom Vanijom King.

Kudrjavceva i Mektić prošli su prvo kolo sa 7:6(2), 3:6 i 10:8 protiv Kineskinje Zhaoxuan Yang i Pakistanca Aisam-Ul-Haqa Qureshija. U osmini finala čekaju osmi nositelji, Njemica Anna-Lena Grönefeld i Kolumbijac Robert Farah.

King i Škugor su na startu sa 6:4 i 6:2 bili jači od Sare Cakarevic i Alexandrea Mullera, francuskog para s pozivnicom. U osmini finala moguć je sudar s kombinacijom u kojoj će biti Ivan Dodig, koji igra u drugopostavljenom paru s Latishom Chan s Kineskog Tajpeha.

Chan i Dodig će se u prvom kolu sresti s japanskom kombinacijom Makoto Ninomiya/Ben McLachlan.

Roland Garros, tenisači, parovi, drugo kolo:
Koolhof/Sitak (Nizozemska/Novi Zeland) – Dodig/R. Ram (Hrvatska/SAD, 9) 5:7, 7:5, 6:4

Mješoviti parovi, prvo kolo:
Kudrjavceva/Mektić (Rusija/Hrvatska) – Z. Yang/Qureshi (Kina/Pakistan) 7:6(2), 3:6, 10:8
King/Škugor (SAD/Hrvatska) – Cakarevic/Muller (Francuska, WC) 6:4, 6:2

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime