Ivan Dodig i Marcel Granollers izgubili su na početku svojeg prvog zajedničkog nastupa na ATP Finalu u Londonu. Hrvatsko-španjolski par je u prvom kolu skupine Woodbridge/Woodforde pao u dva seta, sa 7:6(2) i 6:4 u korist brazilsko-poljskog dvojca Lukasz Kubot/Marcelo Melo, prvih nositelja na londonskoj završnici sezone.

Kubot i Melo nadjačali su Dodiga i Granollersa drugi put u kratkom razdoblju, nakon nedavnih 7:6(3), 3:6 i 10:6 u finalu Masters 1000 turnira u Parizu, u posljednjem nastupu uoči odlaska na završnicu u londonskoj O2 Areni. Nova pobjeda bila je dodatno slatka poljsko-brazilskom dvojcu s obzirom na to da su njome osigurali prvo mjesto na završetku sezone u ATP-evom poretku parova. Pored toga, Melo je osigurao pojedinačno prvo mjesto u poretku tenisača u ‘dublu’.

Dodig i Granollers će se pokušati podignuti u drugom kolu ove skupine, u kojem će se sresti s britansko-brazilskim dvojcem Jamie Murray/Bruno Soares. Murray i Soares su na startu bili praznih ruku protiv Boba i Mikea Bryana, sa 7:5, 6:7(3) i 10:8 u korist legendarnih američkih blizanaca.

ATP Finale, parovi, skupina Woodbridge/Woodforde, 1. kolo:
B. Bryan/M. Bryan (SAD, 5) – Murray/Soares (Velika Britanija/Brazil, 4) 7:5, 6:7(3), 10:8
Kubot/Melo (Poljska/Brazil, 1) – Dodig/Granollers (Hrvatska/Španjolska, 7) 7:6(2), 6:4

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime