Ivan Dodig i Franko Škugor završili su svoj ovogodišnji put u muškim parovima na US Openu porazima u osmini finala. Dodig je bio praznih ruku u 11-postavljenoj kombinaciji sa Španjolcem Marcelom Granollersom, a Škugor nije došao do četvrtfinala s Britancem Dominicom Inglotom, s kojim je bio 16. nositelj.

Ivana i Španjolca su među posljednjih 16 sa 6:2, 2:6 i 6:3 zaustavili peti nositelji, Kolumbijci Juan Sebastian Cabal i Robert Farah. Dodig je time priveo kraju svoj ovosezonski nastup na njujorškom Grand Slam turniru.

Franko i Britanac nisu mogli do pobjede protiv trećih nositelja, Amerikanaca Mikea Bryana i Jacka Socka, koji su ih svladali sa 6:2 i 6:4. Bryan i Sock su, tako, ispratili Škugora i Inglota iz ždrijeba na drugom Grand Slam turniru zaredom – nakon teško izborene pobjede u srpnju u polufinalu Wimbledona.

Nije išlo do četvrtfinala s britanskim tenisačem, ali 30-godišnji Šibenčanin pred sobom još ima četvrtfinale mješovitih parova, u suradnji s Rumunjkom Ralucom Olaru. U utorak će na putu kombinacija s još jednim hrvatskim hrvatskim igračem, Nikolom Mektićem, koji će biti u akciji s Poljakinjom Alicjom Rosolskom.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime