Lucija Ćirić Bagarić borit će se za titulu na Tennis Europe turniru prvog ranga u uzrastu do 16 godina u Milanu! Sa statusom prve nositeljice, Lucija je izborila finale na zemljanoj podlozi u Italiji s polufinalnih 6:2, 1:6, 6:3 protiv domaće predstavnice Giulije Martinelli.

Ćirić Bagarić će se u finalu sresti s četvrtom nositeljicom, Švicarkom Sebastiannom Scilipoti. Švicarska igračica spriječila je hrvatsko finale s polufinalnih 7:5 i 6:1 protiv Sare Svetac, koja je bila 10. nositeljica milanskog turnira.

Tara Sladaković bila je u akciji u četvrtfinalu singla i finalu parova na Tennis Europe turniru trećeg ranga u uzrastu do 14 godina u Čačku. Tara je na zemljanim terenima u Srbiji u četvrtfinalu sa 6:1 i 7:6(6) izgubila od prve nositeljice, domaće predstavnice Anđele Lazarević.

Surađujući sa Srpkinjom Leontinom Stojanović, s kojom je zaigrala u trećepostavljenoj kombinaciji, Tara je u finalu parova bila praznih ruku protiv Japanki Sayake Ishii i Kaede Tajime, koje su došle do naslova sa 6:3 i 6:2.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime