Marin Čilić u srijedu nije dovršio dvoboj s Guidom Pellom u drugom kolu Wimbledona. Sudar trećepostavljenog hrvatskog aduta i ljevorukog Argentinca prekinut je zbog kiše nakon što je Marin imao dva seta prednosti i ‘break’ zaostatka u trećem. S terena su posljednji put otišli pri 6:3, 6:1 i 3:4 iz Čilićeva kuta gledanja, a nastavak slijedi u četvrtak.

Čilić i Pella ponovno će biti u akciji s početkom u 14 sati po našem vremenu na terenu broj 1, na kojem su i započeli meč. U završnici drugog i u trećem setu svoju je ulogu odigrala i kiša, zbog koje su dvaput odlazili u svlačionice i nakon dvije polusatne pauze nastavljali dvoboj.

Prije prekida nakon kojeg u srijedu više nije bilo nastavka, prvi hrvatski reket bio je uvjerljiv u prva dva seta, dok se Argentinac vratio u igru iza prve dvije kišne stanke. Marin je u prvom dijelu meča djelovao nezaustavljivo, no dva prekida zbog kiše nakon kojih su ponovno izlazili na teren očito su negativno utjecala na njegov ritam.

Vodeći hrvatski tenisač će u četvrtak pokušati nadoknaditi ‘break’ minusa u trećoj dionici i izbjeći ulazak u četvrti set.

Wimbledon, tenisači, drugo kolo:
Čilić (Hrvatska, 3) – Pella (Argentina) 6:3, 6:1, 3:4, prekid zbog kiše

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime