Nakon što je završio nastup na ATP Finalu u Londonu, Marin Čilić pred sobom će imati još jedan veliki test u sezoni koja se približila kraju. Marin će pokušati pomoći Hrvatskoj u potrazi za naslovom u Davis Cupu, a finale protiv Francuske u Lilleu dočekuje s puno ambicija.

Do početka finala nije ostalo puno. Prvi mečevi na zemljanoj podlozi i pod krovom Stadiona Pierrea Mauroya čekaju nas u petak, a Čilić će do tada u nogama imati tjedan pripreme i prilagodbe.

– U Lille sam stigao u nedjelju, odradio sam nekoliko treninga i mogu reći da se osjećam jako dobro. Iako je završetak sezone, prilično sam svjež i silno motiviran za nastup. Nije mi problem prijeći s tvrde podloge na zemljanu, to sam već radio u dva navrata ove godine, nakon Australian Opena i US Opena, i bio sam uspješan u Davisovu kupu. Nadam se da će tako biti i ovom prilikom iako bi, naravno, bilo bolje da smo trenirali na zemlji nekoliko tjedana – opisao je Marin, koji će u dolazećem vikendu ponovno biti u ulozi prvog hrvatskog reketa u velikom reprezentativnom susretu.

IZVORIvor Krapac
Podijeli objavu

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime