Bartol Borse bio je uvjerljiv u prvom kolu Tennis Europe turnira prvog ranga u uzrastu do 14 godina u Sainte-Genevieve-Des-Boisu, u predgrađu Pariza. Bartol je na početku tjedna na dvoranskoj tvrdoj podlozi u Francuskoj sa 6:1 i 6:1 nadigrao domaćeg kvalifikanta Ameliena Thionnet-Haya.

Poslije uvjerljivog prolaska kraj francuskog suparnika, 13-godišnjem hrvatskom adutu će u drugom kolu na putu biti peti nositelj, Poljak Filip Pieczonka.

Borse će ovog tjedna biti u akciji i na turniru parova, u hrvatskoj kombinaciji s Dinom Prižmićem. Dino će se boriti za pobjede i u singlu, u ulozi osmog nositelja, a nakon što je bio slobodan na startu, prvi nastup imat će u drugom kolu.

U Francuskoj je i Lucija Ćirić Bagarić, 11. nositeljica ženskog turnira. Lucija je bila slobodna na startu i prvi izazov čeka je u drugom kolu.

Tena Rajki prošla je kvalifikacije na Tennis Europe turniru drugog ranga za 14-godišnjakinje i mlađe u Bratislavi. Trećepostavljena hrvatska igračica probila se u glavni ždrijeb na dvoranskoj tvrdoj podlozi glavnog slovačkog grada s dva dobivena meča, 3:6, 6:4, 6:3 protiv mađarske vlasnice pozivnice Anne Kantor i 6:1, 6:1 protiv 15. nositeljice, Rumunjke Briane Szabo.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime