Franko Škugor i Antonio Šančić došli su do drugog kola muških parova na travi Wimbledona, Franko u 15-postavljenoj kombinaciji s Britancem Dominicom Inglotom, a Antonio s bjeloruskim igračem Andrejem Vasilevskim.

Inglot i Škugor proslavili su startnih 6:4, 7:5 i 6:2 protiv mađarsko-njemačkog dvojca Marton Fucsovics/Mischa Zverev. U drugom kolu na putu će biti jači iz ogleda brazilsko-meksičkog para Marcelo Demoliner/Santiago Gonzalez i rumunjsko-grčke kombinacije Marius Copil/Stefanos Tsitsipas.

Šančić i Vasilevski su u prvom kolu sa 6:3, 6:4 i 6:4 nadigrali Japance Tara Daniela i Yoshihita Nishioku. Na drugoj prepreci slijedi ogled s Nizozemcem Robinom Haaseom i Šveđaninom Robertom Lindstedtom, koji su na početnoj prepreci priredili iznenađenje protiv 10-postavljenih Ivana Dodiga i Amerikanca Rajeeva Rama.

Hrvatsko-američki par pao je sa 7:6(4), 7:5 i 6:3.

Darija Jurak i Donna Vekić bile su praznih ruku u prvom kolu ženskih parova. Darija je bila u akciji s Kineskinjom Qiang Wang, dok je Donna zaigrala s Grkinjom Marijom Sakkari.

Jurak i Wang pale su u sudaru s Japankom Shuko Aoyamom i Amerikankom Jennifer Brady, koje su ih ispratile sa 6:2 i 6:3. Sakkari i Vekić bile su bez osvojenog gema protiv Xinyun Han i Luksike Kumkhum, kinesko-tajlandskog para koji je došao iz kvalifikacija.

Wimbledon, tenisači, parovi, prvo kolo:
Šančić/Vasilevski (Hrvatska/Bjelorusija) – Daniel/Nishioka (Japan) 6:3, 6:4, 6:4
Haase/Lindstedt (Nizozemska/Švedska) – Dodig/R. Ram (Hrvatska/SAD, 10) 7:6(4), 7:5, 6:3
Inglot/Škugor (Velika Britanija/Hrvatska, 15) – Fucsovics/M. Zverev (Mađarska/Njemačka) 6:4, 7:5, 6:2

Tenisačice, parovi, prvo kolo:
Aoyama/Brady (Japan/SAD) – Jurak/Q. Wang (Hrvatska/Kina) 6:2, 6:3
X. Han/Kumkhum (Kina/Tajland, Q) – Sakkari/Vekić (Grčka/Hrvatska) 6:0, 6:0

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime