Antonia Ružić, Borna Devald i Klara Vukičević nisu imali uspješni dan na svojim ovotjednim turnirima. Antonia je doživjela poraz u Bratislavi, Borna nije nastavio put u Beogradu, dok je Klara završila nastup u češkim Milovicama.

Nakon tri pobjede kojima je pristigla iz kvalifikacija do osmine finala glavne priredbe, Ružić nije dohvatila četvrtfinale ITF-ova juniorskog turnira drugog ranga na dvoranskoj tvrdoj podlozi Bratislave. Antonia je među posljednjih 16 u glavnom slovačkom gradu bila bez uspjeha protiv češke igračice Barbore Palicove, koja je slavila sa 7:6(6) i 6:1.

Devald se oprostio od ITF-ova turnira četvrtog ranga na dvoranskoj zemlji Beograda. Boreći se za polufinale, hrvatski je adut na četvrtfinalnoj prepreci ispao u dvoboju sa slovenskim kvalifikantom Mihom Vetrihom, sa 6:3, 6:7(3) i 6:2 u Slovenčevu korist.

Vukičević nije izborila četvrtfinale Tennis Europe turnira drugog ranga u uzrastu do 16 godina na dvoranskoj tvrdoj podlozi Milovica. Osmopostavljenu Klaru je u Češkoj u osmini finala sa 6:4, 1:6 i 6:3 svladala Tereza Krenkova, domaća igračica s pozivnicom.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime