Mate Pavić imat će pred sobom dva četvrtfinalna izazova na ovogodišnjem Australian Openu. Nakon što je stigao među posljednjih osam u muškim parovima, u suradnji s Austrijancem Oliverom Marachom, Mate je dohvatio i četvrtfinale mješovitih parova, u kojima igra s Kanađankom Gabrielom Dabrowski.

Osmopostavljena kanadsko-hrvatska kombinacija je u utorak u osmini finala slavila bez većih poteškoća, sa 6:1 i 6:3 protiv nizozemskog para Demi Schuurs/Jean-Julien Rojer. U četvrtfinalu će na putu biti Šveđanka Johanna Larsson i Nizozemac Matwe Middelkoop.

Mate će u srijedu biti u akciji u lovu na polufinale muških parova. U sedmopostavljenoj kombinaciji s Marachom tražit će pobjedu nad novozelandsko-britanskim dvojcem Marcus Daniell/Dominic Inglot, koji će biti na putu u trećem meču iza jedan u noći po našem vremenu u Margaret Court Areni, ne prije 4:30 sati.

Franko Škugor nije prošao osminu finala mješovitih parova. Igrajući s Amerikankom Vanijom King, Franko je u potrazi za četvrtfinalom pao sa 6:4 i 6:4 u korist petopostavljene mađarsko-indijske kombinacije Timea Babos/Rohan Bopanna.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime