Tereza Mrdeža napravila je prvi korak na 25 tisuća američkih dolara vrijednom ITF-ovu turniru na tvrdoj podlozi Pertha. U ulozi šeste nositeljice, hrvatska tenisačica prošla je prvo kolo u Australiji sa 6:1 i 6:3 protiv domaće predstavnice Jelene Stojanović, 910. na svijetu, koja je zaigrala s pozivnicom.

Mrdeža će u osmini finala dočekati bolju iz strartnog ogleda Indijke Karman Kaur Thandi i kineske sretne gubitnice Jia-Qi Kang.

Mariana Dražić rano se oprostila od 15 tisuća dolara bogatog ITF-ova turnira na tepihu talijanskog Solarina, na Siciliji. Dražić je u prvom kolu pala u tri seta, sa 6:7(5), 7:5 i 6:2 u korist Talijanke Dalile Spiteri (690.).

Poslije prolaska prvim setom, Mariana je imala servis za pobjedu kod vodstva od 5:4 u drugoj dionici, ali nije došla do meč-lopte.

Matej Sabanov nije izborio osminu finala 25 tisuća dolara vrijednom Futuresu na dvoranskoj tvrdoj podlozi Šimkenta. Nakon dolaska iz kvalifikacija, Sabanov je u prvom kolu glavnog turnira u Kazahstanu bio praznih ruku protiv trećepostavljenog Bjelorusa Dmitrija Žirmonta (384.), koji ga je svladao s 5:7, 6:2 i 6:4.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime