Dora Mišković i Duje Markovina bit će u akciji u završnici tjedna na ovogodišnjem Croatia Cupu, Tennis Europe turniru drugog ranga u uzrastu do 12 godina u Čakovcu. Dora je izborila četvrtfinale singla među djevojčicama, a Duje će se boriti za naslov u konkurenciji parova u društvu dječaka.

U prvom dijelu natjecanja u singlu, odigranom po skupinama, Mišković je osigurala nastup u četvrtfinalu osvajanjem prvog mjesta u grupi H. Dora je prošla dalje s tri pobjede i bez gubitka seta u skupini u kojoj su bile i Francuskinja Margot Phanthala, Austrijanka Leonie Rabl i Belgijka Elysa Axinie.

Mišković će se u četvrtfinalu sresti s Japankom Ran Inabom.

Markovina na turniru dječaka nije dohvatio četvrtfinale singla, zauzeo je drugo mjesto s dvije pobjede i porazom od Slovenca Žige Šeška u skupini D, ali utješio se u konkurenciji parova. Igrajući s Britancem Henryjem Bestom, Duje je s tri preskočene prepreke bez gubitka seta došao do finala, a u borbi za naslov na putu će biti Slovaci Daniel Balaščak i Filip Drab.

Anton Stipetić, Nikola Smolčić, Matej Kukrika, Noa Levak, Vito Cerezin i Juraj Šprung završili su svoj put u singlu na turniru dječaka bez prolaska skupine u prvom dijelu natjecanja. Lara Likić, Lucija Turčić, Niki Tomeljak, Tamara Balent, Lucija Rastočić i Dora Biondić nisu prošle grupu među djevojčicama.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime