Luka Mikrut proslavio je pobjedu u prvom kolu Tennis Europe turnira prvog ranga za 14-godišnjake i mlađe na zemlji Pariza. Luka je napravio početni korak u glavnom francuskom gradu sa 6:2, 4:6 i 6:0 protiv Čileanca Piera Antonija Fernandeza Morena.

Sljedeći izazov za hrvatskog aduta bit će drugo kolo protiv drugog nositelja, domaćeg igrača Cesara Bouchelaghema.

Nora Knežević izborila je osminu finala Tennis Europe turnira trećeg ranga u uzrastu do 14 godina u Portorožu. Igrajući s pozivnicom, 15-postavljena Nora prošla je prvo kolo na zemljanim terenima u Sloveniji sa 6:0 i 6:0 protiv ruske kvalifikantice Marije Bogoslovskaje, a na drugoj prepreci bila je tek nijansu manje uvjerljiva, sa 6:1 i 6:1 protiv Talijanke Elise Mecchije.

Knežević će se u lovu na četvrtfinale sresti s drugopostavljenom Slovenkom Petjom Drame.

Lorena Kuzmanić došla je do drugog kola, a vlasnica pozivnice Tara Sladaković doživjela je poraz na startu Portoroža.

Lorena je u prvom kolu sa 6:4 i 6:2 nadjačala Makedonku Ivu Danevu, dok ju je na drugoj prepreci sa 6:0 i 6:0 ispratila trećepostavljena domaća igračica Brina Šulin. Tara je također pala protiv Slovenke, sa 6:3 i 6:4 u korist Eve Muller Uhan na početnom koraku u ždrijebu.

Viktor Boban doživio je startni poraz na turniru dječaka u Sloveniji. Viktora je sa 6:1 i 6:4 svladao domaći igrač Jaka Tomažin.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime