Petero hrvatskih aduta borit će se za pobjede prvog dana glavnog turnira ovogodišnjeg Australian Opena. U noći s nedjelje na ponedjeljak i u ponedjeljak ujutro po našem vremenu u akciji će biti Petra Martić, Jana Fett, Marin Čilić, Borna Ćorić i Ivo Karlović.

Martić će prva doći na red. Petrin ogled s Belgijkom Alison van Uytvanck će u jedan iza ponoći po našem vremenu otvoriti dan na terenu broj 20.

Ivo Karlović igrat će svoj meč na istom terenu. Dr. Ivo će na startu ići na Srbina Lasla Đerea, a njihov ogled bit će treći iza jedan, nakon što svoj posao završe Martić i Van Uytvanck, a iza njih i Andreas Seppi i Corentin Moutet u prvom kolu muškog turnira.

Marin Čilić započet će svoj ovogodišnji nastup u Melbourneu igrajući u Hisense Areni, na drugom najvećem stadionu u Melbourne Parku. Šestpostavljeni hrvatski adut tražit će pobjedu nad Yen-Hsunom Luom s Kineskog Tajpeha, a njihov ogled bit će treći iza jedan u noći po našem vremenu.

Prije Čilića i Lua, dan će otvoriti Julia Görges i Sofia Kenin, a slijedit će još jedan dvoboj ženskog prvog kola, u kojem će se sresti CoCo Vandeweghe i Timea Babos.

Borna Ćorić i Australac John Millman igrat će treći meč iza jedan u noći na terenu broj 3. Program će otvoriti Kevin Anderson i Kyle Edmund u muškom prvom kolu, a prije Borne i Millmana, u akciji će biti Jaimee Fourlis i Olivia Rogowska na početku ženskog turnira.

Jana Fett smještena je u najkasniji termin u rasporedu prvog dana. Jana će se s Japankom Misom Eguchi sresti u četvrtom meču iza jedan u noći po našem vremenu na terenu broj 5, na kojem će prije toga biti odigrani jedan ženski i dva muška dvoboja prvog kola.

Dan će započeti ogledom Kirsten Flipkens – Alison Riske, a slijede Philipp Kohlschreiber – Yoshihito Nishioka i Nikoloz Basilašvili – Gerald Melzer.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime