Noa Krznarić napravila je tri koraka u ždrijebu i došla je do polufinala ITF-ova juniorskog turnira četvrtog ranga na tvrdoj podlozi južnoafričkog Stellenboscha. Petopostavljena 15-godišnja ljevoruka Zagrepčanka preskočila je tri domaća prepreke na putu do završnog kvarteta.

Na početku niza protiv Južnoafrikanki, Noa je u prvom kolu sa 6:0 i 6:1 projurila kraj vlasnice pozivnice Karli Roux. U osmini finala išlo je još uvjerljivije, sa 6:0 i 6:0 protiv Inge Greyling, dok je u četvrtfinalu sa 6:1, 1:6 i 6:1 pala treća nositeljica Delien Kleinhans.

Krznarić će u polufinalu ići na prvu nositeljicu, Britanku Victoriju Allen.

Zelić do četvrtfinala Novog Sada

Iva Zelić je ovog tjedna bila u akciji na turniru drugog ranga na zemljanim terenima Novog Sada, s dvije pobjede i ispadanjem na četvrtfinalnoj prepreci.

U ulozi osme nositeljice, Iva je prošla prvo kolo sa 6:4 i 6:0 protiv rumunjske sretne gubitnice Iulije Biance Ilince, a u osmini finala proslavila je 6:4 i 6:1 protiv Poljakinje Aleksandre Julije Jelen. U četvrtfinalu je više pokazala treća nositeljica, Ruskinja Marija Tkačeva, koja je zaustavila hrvatsku igračicu sa 6:2 i 6:0.

Na turniru juniora u Novom Sadu zaigrao je Roko Horvat, uz poraz na prvom koraku u ždrijebu. Roka je u prvom kolu sa 6:3 i 6:4 pobijedio šestpostavljeni Nizozemac Christian Lerby.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime