Ivo Karlović već je naviknut na velike dosege u godinama s puno iskustva i odigranih mečeva na ATP Touru, a prolaskom kraj Nicka Kyrgiosa u četvrtfinalu Houstona, dr. Ivo pobrinuo se za još jedan jako lijepi rezultat. Probojem u završni kvartet na zemljanim terenima u Teksasu, 39-godišnji hrvatski adut može se pohvaliti da je najstariji polufinalist na nekom ATP turniru još od veljače 1993. godine, kada je Jimmy Connors bio u akciji u polufinalu San Francisca.

Prije 25 godina, Connors je došao do polufinala na sjeveru Kalifornije kao 40-godišnjak, dok je Karlović u petak osigurao nastup u polufinalu Houstona mjesec i pol nakon proslave 39. rođendana.

S obzirom na to da je protiv Kyrgiosa uoči susreta u Teksasu imao zaostatak od 4-0 u međusobnom omjeru, dr. Ivo bio je posebno sretan raspletom novog dvoboja s 22-godišnjim Australcem.

– Ovo je definitivno velika pobjeda. Do sada sam svaki put gubio od njega – osvrnuo se treći hrvatski reket nakon ulaska u polufinale, a prenijela je službena stranica ATP Toura.

– Jako sam sretan što sam ovog puta dobio – dodao je Karlović, koji će novi izazov u Houstonu imati u subotu navečer po našem vremenu, kada ga u lovu na finale čeka Amerikanac Tennys Sandgren.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime