Admir Kalender nije prošao drugo kolo ITF-ova juniorskog turnira prvog ranga na tvrdoj podlozi australskog Traralgona. Kalender je na drugoj prepreci u Australiji bio praznih ruku protiv 15. nositelja, Kanađanina Liama Draxla, koji je slavio sa 6:2 i 6:4.

Adi je, tako, ostao korak prekratak u potrazi za osminom finala. Prije poraza od Draxla, na početku puta pokazao je više od Enza Aguiarda, australskog igrača s pozivnicom.

Antonia Ružić nije dohvatila finale parova na ITF-ovu juniorskom turniru drugog ranga na dvoranskoj tvrdoj podlozi Bratislave. Igrajući s domaćom tenisačicom Radkom Zelničkovom, Antonia je u glavnom slovačkom gradu u polufinalu doživjela poraz od Poljakinje Aleksandre Julije Jelen i Čehinje Markete Panačkove, koje su prošle sa 6:2 i 6:4.

Ružić i Zelničkova su u dolasku do polufinala preskočile dvije prepreke, s pobjedom nad trećepostavljenim Francuskinjama Julie Belgraver i Sophijom Biolay (6:4, 3:6, 10:7) i prolaskom kraj Slovakinja Biance Behulove i Vande Vargove bez borbe.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime