Zadarski Višnjik priprema se za novi sportski spektakl u Hrvatskoj, susret domaćih aduta i Amerikanaca u polufinalu Svjetske skupine Davis Cupa. Hrvatska i SAD borit će se za ulazak u finale u vikendu od 14. do 16. rujna, a radovi u izgradnji terena na kojem će se igrati u punom su zamahu.

Podsjetimo, hrvatski i američki reprezentativci srest će se na zemljanoj podlozi na otvorenom, a susret će biti odigran u blizini Dvorane Krešimira Ćosića, pred montažnim tribinama koje će moći primiti oko 8.200 gledatelja.

– Sve što smo planom zacrtali odvija se u skladu s našim željama. U sportskom centru Višnjik trenutno je u tijeku prvi dio građevinskih radova, a 17. kolovoza počet će se raditi završni radovi na zemljanom centralnom terenu. Postavljanje montažnih tribina, koje će primati nešto više od 8.000 gledatelja, započet će 22. kolovoza, a sve bi trebalo biti spremno za treninge 7. rujna – kazao je Petar Mirić, dopredsjednik Hrvatskog teniskog saveza i predsjednik Organizacijskog odbora susreta.

– Dakako, paralelno s građevinskim radovima Organizacijski odbor radi na svim ostalim segmentima vezano uz predstojeći susret. Zanimanje ljubitelja tenisa je veliko, što je i razumljivo, a prodaja ulaznica trebala bi krenuti za nekoliko dana. Očekujemo da će naša reprezentacija imati veliku podršku s punih tribina – dodao je Mirić.

Fotografija: Nenad Opačić/Višnjik

IZVORIvor Krapac
Podijeli objavu

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime