Izbornik Željko Krajan objavio je sastav s kojim će Hrvatska biti u akciji protiv SAD-a u polufinalu Svjetske skupine Davis Cupa, od 14. do 16. rujna u Zadru. Krajan je za susret na zemljanoj podlozi zadarskog Višnjika pozvao Marina Čilića, Bornu Ćorića, Matu Pavića, Ivana Dodiga i Franka Škugora.

Među hrvatskom petorkom za polufinale protiv Amerikanaca, Pavić se vraća u reprezentaciju prvi put nakon 2014. godine, a povratak će se dogoditi u sezoni u kojoj je bio svjetski broj jedan na ATP-evoj ljestvici tenisača parova, s naslovom na Australian Openu i još tri titule u suradnji s Austrijancem Oliverom Marachom na ATP Touru.

Ljevoruki 25-godišnji Splićanin spreman je za povratak “pod zastavu”, s čekanjem svoje šanse u subotnjem meču parova. Za dvoboje singla sigurni su Čilić i Ćorić, dok će za parove Krajan moći kombinirati s Pavićem, Dodigom i Škugorom.

Pojedinačne ulaznice u prodaji od srijede

Početak susreta čeka nas za 10 dana, a zainteresirani za pojedinačne ulaznice po danima moći će ih nabaviti od srijede, kada će biti puštene u prodaju. Cijene pojedinačnih ulaznica su 70, 100 i 120 kuna za petak i nedjelju, a 50, 80 i 100 kuna za subotnji meč parova, ovisno o sektoru tribina.

Ulaznice će se moći nabaviti putem interneta na www.ulaznice.hr, a na toj adresi može se naći i popis prodajnih mjesta u sustavu Dekoda.

Otprije su u prodaji trodnevni kompleti ulaznica po cijenama od 150, 250 i 300 kuna, koji se prodaju i dalje.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime