Borna Devald i Mile Matić pobjednici su ovogodišnjeg Junior Zagreb Cupa, ITF-ova juniorskog turnira četvrtog ranga u glavnom hrvatskom gradu! Borna i Mile zaključili su odlični zajednički tjedan na dvoranskoj tvrdoj podlozi zagrebačkog Teniskog centra Maksimir sa 6:3 i 6:2 u finalu protiv francuske kombinacije Sean Cuenin/Giovanni Mpetshi Perricard.

Pobjeda nad Francuzima bila je najuvjerljivija ovotjedna za raspoloženi hrvatski dvojac. Suparnici u finalu nisu imali puno šansi, gotovo sve odvijalo se kako su Borna i Mile željeli.

Zagrebački naslov bio je treći zajednički za Devalda i Matića na ITF-ovim juniorskim turnirima. Lani su slavili na stobrečkom Epetion Cupu i u Mostaru, a Mile u kolekciji ima još četiri titule u paru na ITF-ovu juniorskom Touru.

Nakon dolaska do trofeja na Maksimiru, pobjednički dvojac imao je poruku za Roka Horvata i Admira Kalendera, koji su izborili finale jakog turnira Eddieja Herra na Floridi, a kasnije u subotu borit će se za naslov.

– Pozdravili bismo naše velike prijatelje koji u Americi igraju finale Eddieja Herra, na turniru prvog ranga. Nadamo se da će dobiti to finale i da ćemo kroz par godina igrati jedni protiv drugih na velikoj sceni jer je Hrvatska uvijek imala odlične igrače u parovima – rekao je Mile.

– Nadamo se da će dignuti trofej kao i mi ovdje u Zagrebu! – dodao je Borna.

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime