Ivan Karlo Ban (TK Ogulin) i Milica Bojić (Top Spin) osvojili su naslove na dvoranskom državnom prvenstvu u juniorskoj konkurenciji u uzrastu do 18 godina. Ivan Karlo otišao je do kraja na domaćem terenu, na natjecanju kojem je domaćin bio TK Ogulin, a Milica je slavila na terenima TK-a Dalmacija u Zadru.

Sa statusom četvrtog nositelja, Ban je u Ogulinu dovršio pohod do trofeja sa 6:3 i 6:2 u finalu protiv Grge Dujmovića, člana Dalmacijacementa, koji je započeo svoj put u kvalifikacijama.

Prije finala, Ivan Karlo je u ranijem dijelu turnira bio jači od kvalifikanta Matije Margetića (6:2, 6:2), Lovre Ercega (6:3, 6:3) i vlasnika pozivnice Karla Krola (6:3, 6:4), dok je najzahtjevniji zadatak imao u polufinalnom ogledu s drugim nositeljem Nikolom Bašićem (Samobor 1890), kojeg je svladao sa 7:6(3), 0:6 i 7:6(1).

Bojić je na turniru juniorki u Zadru iznenadila odlaskom iz kvalifikacija do naslova. Na završetku svojeg puta, nova hrvatska dvoranska prvakinja je u finalu sa 6:4, 6:7(2) i 7:5 pobijedila prvu nositeljicu Taru Würth (iTeam).

Milica je u glavnom ždrijebu u dolasku do finala pokazala više od kvalifikantice Maje Stanić (6:3, 6:0), osme nositeljice Lare Hraščanec (6:1, 6:1), Ite Habeković (6:2, 6:1) i četvrtopostavljene Laure Mašić (7:5, 6:3).

Devald i Matić zajedno do kraja, Würth utjeha s Ćirić Bagarić

Borna Devald i Mile Matić (HTK Zagreb) proslavili su naslov u konkurenciji muških parova. Uspješna hrvatska kombinacija na ITF-ovu juniorskom Touru dohvatila je domaći dvoranski trofej sa 6:2 i 6:3 u finalu protiv dvojca Maks Kostić Ferček/Juraj Košćec (Varaždin 1181/Varteks).

Tara Würth nije otišla do kraja u singlu na turniru juniorki, ali imala je utjehu u osvojenom trofeju u suradnji s Lucijom Ćirić Bagarić (HTK Zagreb). Lucija i Tara su u finalu sa 7:6(3) i 6:1 bile bolje od prvih nositeljica Matee Boderištanac i Marijane Majetić (iTeam/Victoria).

Komentiraj

Unesite komentar
Unesite ime